Clicktrust Academy werd opgericht door Clicktrust BVBA, een online marketing bedrijf in Brussel.

We herkennen de groeiende behoefte van bedrijven om kennis te ontwikkelen en binnen het bedrijf te houden, en daarom hebben we drie opleidingen ontwikkeld voor de onderwerpen waar onze klanten de meeste moeite mee hebben: SEO, Analytics en AdWords.

Onze opleidingen worden gegeven door onze business consultants die voor grote en kleine bedrijven in België werken. De trainingsprogramma’s zijn samengesteld op basis van onze dagdagelijkse ervaringen.

We merken vaak op dat ook onze eigen klanten deelnemen aan deze opleidingen aangezien het de ideale manier is om het werk van een agentschap beter te begrijpen en hierin actiever deel te nemen

Of u nu uw eigen Analytics, SEO of AdWords campagnes wilt beheren, of uw agentschap wilt kunnen beheren met meer kennis van zaken – u vindt precies wat u nodig heeft bij Clicktrust Academy.

Clicktrust is een gecertificeerde Google Partner, wat betekent dat we altijd up-to-date zijn met de geavanceerde technieken die nodig zijn om het rendement van elke online marketing campagne te maximaliseren.

Wilt u meer weten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.